Selecteer een pagina

ADVERTEREN op AutoTrack:

echte LEADS, BETROUWBARE AUTOKOPERS, KLAAR OM TE TEKENEN 

unieke bezoekers

sessies

MAKKELIJK MEER AUTO’s VERKOPEN

Wij leiden al meer dan 20 jaar serieuze autokopers naar een geschikte auto, en zijn als geen ander in staat om jouw auto’s te verkopen.  Met AutoTrack Analytics heb je 24/7 inzicht in de prestaties van jouw advertenties en pas je de advertenties direct zelf aan om nog succesvoller te zijn. Onze professionele customer care center medewerkers staan tevens ter beschikking om je te helpen bij specifieke vragen of geven proactief advies hoe je nog meer uit het AutoTrack platform kunt halen.

GROOT BEREIK

AutoTrack is onderdeel van Automotive MediaVentions. Als joint venture van DPG Media en Mediahuis beschikken wij over een landelijk netwerk van media, waar jij van profiteert. Naast het AutoTrack platform  maken wij je aanbod zichtbaar op landelijke nieuwsmedia als AD, de Telgraaf en NU.nl. Daarnaast behoren landelijke en regionale kranten en huis-aan-huis kranten tot de beschikbare media. Hiermee bereikten wij alle potentiele autokopers in Nederland.

BESTE KWALITEIT LEADS

 

Plaats net als ruim 4.000 autobedrijven voor jou ook je auto’s op AutoTrack en bereik hiermee maandelijks bijna twee miljoen Nederlanders die op zoek zijn naar een volgende auto. Wij werken dagelijks aan het verder optimaliseren van het AutoTrack platform zodat jij meer leads binnen krijgt. Dit doen wij onder andere door intensieve A/B tests en het werken met klantgroepen. Door deze aanpak zijn wij in staat om iedere maand de resultaten van onze adverteerders te verbeteren.

ABONNEMENTEN

Kies de abonnementsvorm die past bij jouw wensen en behoeften.  AutoTrack biedt daarvoor een vast of een flexabonnement.   

Wij maken bij advertentieplekken geen onderscheid tussen een occasion of een nieuwe auto en je kunt onbeperkt wisselen op deze advertentieplekken. Daarnaast krijg je gratis toegang tot onze AutoTrack Analytics tool. Hiermee heb je meer inzicht in je performance op AutoTrack.

DISPLAY ADVERTISING

Met maandelijks bijna twee miljoen unieke bezoekers heeft AutoTrack het grootste bereik onder de Nederlandse autokopers.

Wij bieden een verscheidenheid aan posities, die ingezet kunnen worden voor een optimaal bereik binnen de gewenste doelgroep en periode. 

PAY PER AD

Bij AutoTrack is het ook mogelijk om per geplaatste auto te betalen. Plaats je geen auto advertentie, dan ontvang je ook geen factuur. Adverteer je meerdere auto’s per maand, dan is één van onze abonnementsvormen hoogstwaarschijnlijk een beter alternatief voor jou.

AutoTrack Analytics

AutoTrack Analytics Premium is een informatiesysteem dat in AutoTrack geïntegreerd is. Hiermee kun je de markt van occasions nog beter analyseren. En heb je op elk moment inzicht in de prestaties van je advertenties.

Gratis doorplaatsing op Autoweek.nl

Jouw advertenties op AutoTrack worden kosteloos doorgeplaatst op AutoWeek.nl

GRATIS 360° foto’s PLAATSEN

Alle autobedrijven kunnen op AutoTrack gratis 360 graden foto’s plaatsen. Met de zeer gebruiksvriendelijke app van SpinCar maak je 360º exterieur opnames, foto’s van details van de auto en -naar wens- panorama opnames van het interieur van de auto. 

Meer informatie »