Selecteer een pagina

5 tips om leads te verhogen

5 tips om leads te verhogen

Handige tips om de conversie naar leads te verhogen

  1. Conversiebuttons op de voertuigdetailpagina leveren verkoopkansen op. Plaats deze zo hoog mogelijk op de pagina, het liefst nog boven de fold. Zorg ervoor dat vanaf de voertuigdetailpagina het makkelijk is om informatie aan te vragen over het voertuig, telefonisch contact op te nemen met je bedrijf en/of een showroombezoek in te plannen. 
  2. Zorg dat de bezoeker een goed beeld krijgt van jouw bedrijf. Door je voorraad, diensten, acties en eventueel reviews te tonen aan de bezoeker communiceer je de ‘look and feel’ van jouw bedrijf. Hiermee krijgt de bezoeker direct een goed beeld van waar het voertuig wordt aangeboden. 
  3. Maak gebruik van hoogwaardige foto’s en bijvoorbeeld 360 graden foto’s. 
  4. Ongeveer 49% van de bezoekers op Gaspedaal.nl bezoekt de website met een smartphone. Om ook op je eigen website mobiele bezoekers goed te ontvangen, is een website nodig die zowel geschikt is voor desktops als smartphones (ook wel een responsive website genoemd). Je websitebouwer of dataleverancier kan je hierover adviseren.
  5. Verschillende Voertuig Management Systemen hebben een eigen nieuws of blog-overzicht op hun website. Om up-to-date te blijven van alle online ontwikkelingen is het een aanrader om deze af en toe door te nemen.

Neem voor tips op maat contact op met jouw accountmanager. We helpen je graag verder! 

Ook interessant om te lezen